Omdat het fijn is als dingen zo herkenbaar zijn ♥ Omdat je wilt lachen om de blunders van iemand anders ♥ Omdat je het wiel niet opnieuw wilt uitvinden ♥ Omdat je informatie zoekt ♥ Omdat je ideeën wilt opdoen ♥ Omdat mama van een tweeling zijn bijzonder is ♥ En soms ook spannend ♥ Daarom: Tweespan(nend).

IMG_6883-lg (Medium)

Welkom op mijn blog over het (gezins)leven met een tweeling. Ik ben Joan, midden 30, getrouwd met Gert-Jan en mama van twee stoere jongens: Senne en Quinn (2,5 jaar). Ze vullen mijn hart, hoofd en tijd. Soms zwoeg en ploeter ik de dag door, soms geniet ik XL en alles daar tussenin. Waarschijnlijk lees je hier vooral dingen die je herkent en kun je regelmatig opgelucht ademhalen: je bent niet de enige. Daarnaast hoop ik je als ervaringsdeskundige tips en trucs mee te geven, bijvoorbeeld over het kiezen van een kinderwagen of bakfiets. Zoals bij veel dingen geldt ook hier: achteraf praat het makkelijker, dus profiteer ervan!

Kort over Joan
Schrijven is mijn passie. Ik ben beroepsmatig tekstschrijver en communicatiemedewerker, ben voorzitter van een Mamacafé en redacteur bij de NVOM. Ik houd van lekker eten, buitenleven, stylen, creativiteit (zoals edelsmeden) en alles wat vintage is, van rommelmarkt tot tweedehandswinkel. Verder ben ik een tikkeltje idealistisch ingesteld, maar daar kom je vanzelf achter..